sunnuntai 18. syyskuuta 2011
Petto di pollo con crosta di pinoli e parmigiano e pomodori ripieni
Maukas ateriakokonaisuus syntyi jälleen kanafileistä eli petto di pollo con crosta di pinoli e parmigiano sekä täytetyistä tomaateista eli pomodori ripieni.
Petto di pollo con crosta di pinoli e parmigiano
Ohuita kanafileitä
Korppujauhoja
Parmesania raasteena
muutama rkl lehtipersiljaa silputtuna
50 g pinjansiemeniä rouhittuna
2 munaa
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Upota ne vatkattuun munaan ja kierittele ne korppujauhoseoksessa, jossa on mukana Parmesan ja lehtipersilja. Anna fileiden kuorrutteen kuivahtaa hetki ennen paistamista.
Pomodori ripieni
4 isoa tomaattia
1 keltainen paprika
1/2 munakoiso
1/2 kesäkurpitsa
2-3 maalaisleipäpalaa
200 g mozzarellaa
oliiviöljyä
1 rkl tuoretta lehtipersiljaa ja organoa silputtuna
suolaa ja mustapippuria
Leikkaa tomaattien kanta hatuksi ja ota tomaatin sisusta pois. Aseta tomaatit alassuin kuivahtamaan. Pilko paprika, kesäkurpitsa, munakoiso, leipäpalat ja mozzarella pieniksi kuutioiksi.
Paista paprika-, kesäkurpitsa ja munakoisopaloja öljyssä pannulla 5 minuuttia. Lisää joukkoon leipäpalat ja mozzarella sekä lehtipersilja. Sekoita ainekset ja ota pannu levyltä. Täytä tomaatit ja paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia ja tarjoile kuumina.
Seuralaiseksi pirteä salaatti ja ateria on valmis.