
Samantien aukesi sivu, jossa oli herkullinen kuva italialaisesta perunasalaatista, ja niin lähti lehti matkaan. Vilkaisin nopeasti, että ostoskorissani oli tarvittavat ainekset ja eikun kokkaamaan.

Sillävälin tein salaattipedin laakealle vadille. Siihen tuli kolmea erilaista salaattia - jää-, coctail- ja lehtisalaattia. Pilkoin joukkoon rasiallisen kirsikkatomaatteja, yhden punasipulin ohuina suikaleina sekä pari kourallista basilikanlehtiä silputtuna.
Sekoitin joukkoon perunalohkot. Ja päälle lorautin kastikkeen, johon tuli 2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl balsamicoa, 1 valkosipulin kynsi pilkottuna, suolaa ja pippuria. Koko komeuden päälle raastoin parmesania kourallisen.

Ja turha ehkä mainita, mutta Insalata di patate suorastaan kaipaa seurakseen lasillista kuohuvaa. Tällä kertaa tarjolla oli Carringtonia. Hmmmm..... nautinnollista viikonloppua! Tätä kannattaa kokeilla.
1 kommentti:
Kuulostaa herkulliselta. Täytyypä kokeilla. Nimim. Italia-fani
Lähetä kommentti