sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Pikkumunakkaita iltapalaksi - Sformatini di funghi


Iltapalana pikkuiset muffinssivuoassa paistetut sienimunakkaat eli Sformatini di funghi ovat omiaan. Eli ensin paistoin öljyssä 250 g herkkusieniä pieniksi pilkottuina kymmenisen minuuttia niin, että sienet pehmenivät. Sienien paistuessa sekoitin kulhossa keskenään 4 munaa, 250 g Ricotta-juustoa ja 50 g Parmesania. Lisäsin joukkoon paistuneet sienet ja ruokalusikallisen silputtua lehtipersiljaa. Maustoin seosta hivenen suolalla ja mustapippurilla.


Rasvasin muffinssivuoan ja jaoin seoksen kauhalla pikkuvuokiin. Paistoin munakkaita uunissa 20-25 minuuttia. Ne kohosivat mukavasti, joten kannattaa jättää hitusen tilaa vuoan reunoille. Tarjoilin munakkaat iltapalana juustotarjottimen ja hedelmien kera. Nämä saivat suuren suosion ruokakriitikoiltani eli näitä pääsen kokkailemaan uudestaan : )!

Ei kommentteja: