Kievin kana kuuluu sarjaan arkena valmistettavat ruuat, joissa ei kauan aikaa mene. Eli maustamattomiin broilerin fileisiin tai kalkkunan sisäfileisiin tehdään syvä viilto sivulle eli tasku. Sitten fileet maustetaan suolalla ja pippurilla, minkä jälkeen taskuihin laitetaan kylmä valkosipulimaustevoiviipale. Fileet suljetaan coctailtikuilla. Sitten fileet pyöräytetään vehnäjauhoissa ja sitten muna-vesiseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa. lauantai 11. joulukuuta 2010
Rapeaksi paistettua Kievin kanaa
Kievin kana kuuluu sarjaan arkena valmistettavat ruuat, joissa ei kauan aikaa mene. Eli maustamattomiin broilerin fileisiin tai kalkkunan sisäfileisiin tehdään syvä viilto sivulle eli tasku. Sitten fileet maustetaan suolalla ja pippurilla, minkä jälkeen taskuihin laitetaan kylmä valkosipulimaustevoiviipale. Fileet suljetaan coctailtikuilla. Sitten fileet pyöräytetään vehnäjauhoissa ja sitten muna-vesiseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti