Ensin paistoin kevyesti kymmenkunta Parman kinkkuviipaletta. Laitoin ne hetkeksi jäähtymään erilliselle lautaselle. Sitten paistoin pannulla voissa sipulin pieneksi silputtuna. Kun sipuli oli pehmentynyt, lisäsin joukkoon 600g tuoretta pinaattia pilkottuna ja paistoin sipuli-pinaattiseosta muutaman minuutin. Maustoin niitä suolalla ja mustapippurilla ja lisäsin Parman kinkun paloiteltuna joukkoon.
Sitten taas hitunen suolaa ja pippuria päälle sekä 2 rkl ruokakermaa jokaiseen vuokaan. Lopuksi ripottelin päälle Parmesan-raastetta ja lisäsin nokareen suolatonta voita päälle. Paistoin vuokia uunissa kymmenisen minuuttia. Eli munan keltuainen saa olla vielä pehmeä paistamisen jälkeen.
Tästä tulee tuhti iltapala ja taatusti ei jää nälkä tämän jälkeen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti