![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNU6DA8j8f0HIszsWGhIH18nWJxFGVoZ3J5Jxdvjg1zqLfen03S1lbinuq2k5H20kiMsmUkdYxOqW_HEiHToMum9TpSWS98w6ExMP-ODZgRxHAAwQTFVNPt4waFISCK1l8IIzSEwIwHWQX/s320/2010_04_12_pinaattiletut_paisto.jpg)
4 dl rasvatonta maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
pussi pakastepinaattia sulatettuna
1 rkl rypsiöljyä
1,5 tl suolaa
1 tl sokeria
1 muna
Sekoita kaikki ainekset vispilällä ja paista. Paistamiseen voi varata vähän rasvaa, että letut saa helposti käännettyä. Ilmaan en ole uskaltanut vielä lähteä niitä heittelemään - ehkä kesällä ulkokeittiössä voisi sitäkin kokeilla. Kahdella pannulla paistaen letut valmistuvat vikkelästi.
Lettujen kanssa sopivat tuoreet porkkanapalat ja tietysti puolukkahillo. Voin taata, etteivät valmiseineksinä myydyt letut ole tämän parempia : ), eikä aikaakaan kulu kovin kauan. Edullinen, nopea ja maukas valinta arki-iltaan.
Jälkiruuaksi sopii hyvin jäätelö, jota on alkanut kulumaan kummasti ilmojen lämmettyä. Alkaa varmaan näkyä myös vyötäröllä pikkuhiljaa. Pitäisi vaan muistaa se Marttojen lausahdus: "Sekunti suussa ja vuosi vyötäröllä". Huh, huh...
Ja tähän on vielä jatkettava, että liikuntasektorilla on ollut tänään aika hiljaista, jos ei perinteistä aamujumppaa lasketa mukaan.
Jälkiruuaksi sopii hyvin jäätelö, jota on alkanut kulumaan kummasti ilmojen lämmettyä. Alkaa varmaan näkyä myös vyötäröllä pikkuhiljaa. Pitäisi vaan muistaa se Marttojen lausahdus: "Sekunti suussa ja vuosi vyötäröllä". Huh, huh...
Ja tähän on vielä jatkettava, että liikuntasektorilla on ollut tänään aika hiljaista, jos ei perinteistä aamujumppaa lasketa mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti