![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzHz1HWX3rwVNsFCYM0M_YN3RjoxLXeoUce-CoBEwLmLJz4kGCFZF3JlLDy5LSpeUe-xmQvXujulZJx0P6Nfxx5huvZMqxSEpFjbjQAnMNnRPeNDlx3ARjvssQkibMdxH0CYuoyK8fDBKt/s320/pihalta.jpg)
Tänään saa riittää yksi kuntoilukerta. Illalla korkeintaan venyttelyä, joka varmasti tekisi terää. Tuppaa vaan venyttelyt usein unohtumaan.
Lenkin jälkeen tein pitkästä aikaa pesto-mozzarella-täytteisiä kalkkunan sisäfileitä. Eli k
annattaa ostaa sisäfileiden ns. häntäpalasia, sillä niihin saa parhaiten tehtyä terävällä veitsellä viillon kylkeen ja taskun, jonne laitetaan ensin reilu teelusikallinen pestoa ja sitten pala mozzarellaa. Taskut laitetaan kiinni cocktailtikuilla. Sitten fileet pyöritellään kanamunassa ja sitten laakealla lautasella, jossa on korppujauho-, parmesanraaste-, suola- ja pippurisekoitus. Sitten fileet paistetaan pannulla kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Loppukypsennys n. 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrfMuR-Px33Cw77j32Ew0pzff8a2rKDgl8dMvO_LxpV67Co8LNafc8FuMeNvzCNhCkGyIXXvEJUiRwKXiAnhBJciht_rpRx-4mXSZbAanIgE9uch0S6hfbrHrMSQh0VxTrjy36FqPK5FqN/s320/2010-04_11_kalkkuna2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSi8gfJ9RrNcHB6sRD7KKd2oTpVoGtl91uGimhcMqskWUk1oIa6qRvtMBuo_uIISS88REvEVfEdhWCCgYCwsMuXJmEjowrmWvrLl6-HvvCrFQb6Xl0yntNZG673NLsdCI8150hvzvYdeF_/s320/2010_04_11_kalkkuna.jpg)
Ruuan kanssa maistelin tällä kertaa itävaltalaista kuohuviiniä - Wienistä kotoisin olevaa Brut Excellentiä - Cuveé Grüner Veltliner Jahrgangssektiä. Viinissä oli erittäin hento vaalea väri; se on kuiva ja tuntui aavistuksen kovahkolta. Ei ihan yllä suosikkien joukkoon.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBkxFuiDutLM8xzQ7QkdCegKYAq2pTYLWeAg7rl0ruPPRWMs_XWtJqrzrbz1cV1ridB3G7VykAJMdYduEYnGD2rz65jCaUVFnqciakR2cGR-X3LcGfa47SQy_OCb7ow6PD_KsrpBqetemY/s320/2010_04_11_Wienin+viini.jpg)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti