![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEUN0bXeeckNser_zUpPNBWeVUHeH1eR4qgAtQUEAUJkJNixwW4L9fao_4UmJE2U5gvXceTsghNujZlHG8RwsCO5uw_RI9adzC0WkEpresz5VYsBl2PMdHQb4ZdH4I6JibKS79X9eC3k8v/s320/2010_04_11_kynttil%C3%A4t.jpg)
Vaikka valoa riittää vielä iltakahdeksalta, on kiva sytyttää kynttilöitä ruokapöytään ja nauttia sunnuntai-illan sushit tunnelmavalaistuksessa.
Tarjolla oli avokado-surimirullia ja kurkkurullia sekä muna- ja jättikatkarapunigirejä. Sesaminsiemeniä voi laittaa mukaan rullausvaiheessa tai niitä voi laittaa pienen keon lautaselle, jossa sushia voi sitten dippailla.
Kasugain wasabiherneet ja Amanoyan riisikeksit ovat oiva lisä sushiateriaan. Wasabiriisinaksut ovat myös suurta herkkua, mutta viimeksi Tokyokanin naksuhyllyt ammottivat tyhjyyttään. Tarjolla oli vain wasabiherneitä - toki nekin hyviä. Lupasivat, että saavat uuden kontin tavaraa huhtikuun puolella. Pitää siis käydä ensi viikolla täydentämässä Japanin naksuvarastot.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkQYxkCV-nsEWqji39ziJAyalsEGuOokAQdIEv7r_-azdR58inOK-iiyMpZqRGAnXTKK4YTpL3Fsczk1Nx_2HpTSy5an9Ndo8V7G_jKO-uLvhg0uyiwbvZ5zZFEC9UxrXlmcqoKcf11O1n/s320/2010_04_11_sushit.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkQYxkCV-nsEWqji39ziJAyalsEGuOokAQdIEv7r_-azdR58inOK-iiyMpZqRGAnXTKK4YTpL3Fsczk1Nx_2HpTSy5an9Ndo8V7G_jKO-uLvhg0uyiwbvZ5zZFEC9UxrXlmcqoKcf11O1n/s320/2010_04_11_sushit.jpg)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti