![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgflXaVjlz4wAcdGeWMv3S_LZLBW1vZ-RQOX6NZhVjuNsgU1PsdQwnoSdTgPhd2C3ygQcnRdn-hvxspwFVf5ULPlwPwi5TiryRUtiVhdpuNzWXEZEJYPiPORonrM9tdbTUrbEyqYTb6H2Rs/s320/2010_04_09_iltap%C3%B6yt%C3%A4.jpg)
Kanasalaattia varten laitoin kulhoon sekaisin Frisee-salaattia, Lol
lo Russoa ja rucolaa, joiden joukkoon kuutioin mansikoita sekä lisäsin rasian puolitettuja kirsikkatomatteja sekä tummia rypäleitä. Viimeiseksi lisäsin joukkoon kaksi valmiiksi grillattua kanan rintapalasta, jotka pilkoin pieniksi palasiksi.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1cyMlVb-FEnPCC3m0Y5OEcmJTLtO5I-IUgQ5nmboPAOhrldfg-SG9d-LBq2fiaCncxamNfehbx5C8HyzUsEGpX7BiR20OhJol839Rl9Kgjio_QGj03PETr4ayoAJ9bBFqZPrnACV6olJI/s320/2010_04_09_kanasalaattilautanen.jpg)
Salaattia täydentämään tein nopean öljypohjaisen kastikkeen, johon laitoin 1/2 dl saksanpähkinäöljyä, 1/2 dl oliiviöljyä, 1 rkl shampanjaviinietikkaa, 1/2 tl Dijonin sinappia sekä ripaus suolaa ja mustaa pippuria.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5no150KIzioNBJAK3HNjNcHeOtu9j469R5xqlpHREPpxI8ola4vtn2DUbjSea_cN0dBAUyfXyWWOagS356tYKv0dbds7F2xSU938hOkQwUbzMpVopzE_FW06H85TI-kmJqpbo-GVimhdC/s320/2010_04_09_leip%C3%A4kori.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaJUvyZfR8zCIcHbv-EqeoxDkiCCLNqvUpV3hNueTVSl6uY9KNvqIIdnsoKA50aWWfTDHCeCx0G7Gr7tKvo4I7BD7JG7hH0wDYiGuosKQzdsapI0dqPZWjZkzlQbnkX0r2iLGwUS0oeDSG/s320/2010_04_09_juustolautanen.jpg)
Kärtner Rahmleib ja Manchego -juustot, ruiskeksit ja rypäleet antoivat maukkaan loppusilauksen iltapalalle.
Tämä oli oiva tapa aloittaa rentouttava viikonvaihde ja päästää vapaalle, sillä turhan usein yksittäiset asiat viikolta jäävät pyörimään mieleen. Pitäisi muistaa Dag Hammarskjöldin sanat: "Älä punnitse jokaista askelta tielläsi - vain kauas katsoen pääset perille."
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti